PERSONAL HEALER

mielenvapautta, elinvoimaa, luovuutta

HYVINVOINTIPALVELUITA KOLIN MAISEMISSA

Hyvinvoinnin kurssit, teemapäivät, vaellukset ja retriitit luonto- ja eläinavusteisesti Kolin sykähdyttävissä maisemissa. Tervetuloa tutustumaan palveluihini!

Personal Healerin näkemys on, että jokainen ihminen voi parantaa omaa hyvinvointiaan yksilöllisen itsehoidon keinoin. Tärkeää on myös vertaisryhmän tuki.Tarjoamme tilaa ja aikaa kuulluksi ja nähdyksi tulemiseen.

Personal Healer jakaa omia oivalluksiaan ja avunlähteitä, jotta elämän parempien perustusten rakentaminen olisi helpompaa.

Personal Healer yhdistää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ohjaa yksilön voimaantumaan oman hyvän olonsa mestariksi. Se kannustaa ja antaa henkilökohtaista tukiohjausta itsehoitoon, terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen, kokonaisvaltaisella työotteella.

Naisten piiri on matalan kynnyksen kohtaamispaikka naisille. Piirissä avataan sydäntä, jaetaan ajatuksia ja palaudutaan yhdessä. Kokoonnumme sovituin määräajoin ihmettelemään elämänmenoa kunnioittavassa vertaishengessä. Etsimme yhdessä tasapainoa arkeen ja elämään ilman rooleja, suorituspaineita, tuomitsemista, muotovaatimuksia ja kontrollia. Tulemme nähdyksi ja kuulluksi tasavertaisina ja annamme tilaa hetkessä syntyvälle ainutlaatuiselle ja yllättävälle kauneudelle ja ilolle.

Naisten piirit on suunnattu kolilaisille ja matkailijoille, toteutustapa on sekä kurssi- että kertaluontoinen.

Osallistujamäärä: 3-8 hlöä

Kesto: 2-3 h/kerta, kurssimuotoisena 1 kerta/kk

Ajankohta: ympäri vuoden

Paikka: Kolin seutu

Huomioitavaa: Tapahtumiin voit osallistua yksin. Kokoamme ryhmän ilmoittautuneiden mukaan. Tilauksesta pienryhmille, max. 8 hlöä.

 

Tarjoan mentorointia eli yksilöllistä ohjausta oman kokemuksellisen oppimispolkuni perusteella itsehoitoon ja -tuntemukseen. Tarkoitus on antaa ideoita, kertoa kokemuksia, tukea, insiroida ja kannustaa vertaishengessä kohti henkilökohtaisia tavoitteita ja parempaa elämänlaatua.

Minulla on kokemusta ayurvedan lisäksi mm. ravintotekijämittauksista, homeopatiasta, Pranic Healingista, kiinalaisesta lääketieteestä, akupunktiosta, shiatsusta, reikistä, hermoratahieronnasta ja vyöhyketerapiasta. Itsetuntemustyöhön käytän erilaisia luonto- ja eläinavusteisia sekä luovia menetelmiä.

Mentorointi perustuu yhteisesti laadittuun yhteistyösuunnitelmaan, joka laaditaan alkukartoituksen yhteydessä. Tarkoitus on lisätä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä asioita harkitussa järjestyksessä, yksilöllisen elämäntilanteen puitteissa. Ensimmäinen tapaaminen on aina kasvotusten ja siihen menee minimissään 2 tuntia. Sen jälkeen tapaamiset tapahtuvat henkilökohtaisilla tapaamisilla, puhelimen ja/tai skypen välityksellä. Mentoroinnin alkukartoitushinta on 100€. Tämän jälkeen tuntihinta on 60€. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Huom! Mentorointi voidaan toteuttaa myös koira-avusteisesti: “Tule koiran vastaanotolle :)”

Erilaisilta kursseilta voit hakea yhteisöllistä tukea sisäiseen muutosprosessiin, helpotusta stressaavaan elämänvaiheeseen tai inspiraatiota oman hyvinvointisi parantamiseen itsehoidon keinoin. Kaikissa tapahtumissamme huomioidaan kiireettömyys ja tarve omaan aikaan ja itsetutkisteluun. Luontoelämykset, vuodenaikaan sopiva ulkoliikunta, jooga, ayurvedinen kasvisruoka ja erilaiset luovat menetelmät sisältyvät tapahtumiin.

Osallistujamäärä: 3-6 hlöä

Kesto: 1 päivä tai pidennetty viikonloppu (to – su)

Paikka: KOLI

Huomioitavaa: Tapahtumaan voit osallistua yksin. Kokoamme ryhmän ilmoittautuneiden mukaan.

Vetäytyminen -kurssi

Vetäytyminen-kurssilla saat mahdollisuuden irrottautua sinua arjesta kuormittavista asioista, hektisyydestä ja vaatimuksista. LUE LISÄÄ >>

Juhannusvaellus koirien kanssa Kolilla 18.-21.6.2020.

Elämän ihmettelyä, kiireetöntä itsetutkiskelua ja vertaistukea. LUE LISÄÄ FACEBOOKISTA >>

 

Kolin Silta on lepopaikka ja mahdollisuus löytää uutta, joka kannattelee arjessa parempaa elämänlaatua. Kolin Silta järjestää teemalomia täysi- ja puolihoidolla. Uutena vaihtoehtona voit yhdistää lomailuun osallistumisen talon askareisiin.

Kolin Silta arvostaa yhteisöllisiä piha- ja pirttiaskareita ja niitä on tarjolla eri vuodenaikoina erilaisia: puusavottaa, vesakontorjuntaa, risujen polttamista, linnunpönttöjen huoltoa, yrttien kasvatusta ja hoitoa, villivihannesten, marjojen ja sienien keruuta ja säilömistä sekä pieniä rakennus-/perusparannusprojekteja. Pirtin ja pihan osalta kausiaskareita ovat mm. rännien puhdistus, puunsuojaus/maalaus, haravointi, kesä- ja talvikukkien istutukset, ikkunoiden pesut, pihan kunnostustyöt ja aurausviittojen asentaminen.

Etenkin pitempään lepopaikassa viipyvät voivat osallistua tilan töihin sopivalla, yhteisesti sovittavalla kompensaatiolla. Tekemisen yhtä tärkeänä vastapainona tilalla on olemisen paikkoja soutuveneessä, laiturilla, metsäkivellä ja terassilla. Näiltä voi seurata rantametsikön ja järven elämää mm. majavien, saukkojen, joutsenien ja muiden pienempien eläimien puuhia sekä kaunista järviluontoa monipuolisine kasveineen.

 

Ryhmä tarjoaa vertaistukea ja kokemuskoulutusta ihmisille, jotka haluavat parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Ryhmän teemoja ovat esim. ruokavalio, kehonhuolto ja tietoisuustaidot.

Personal Healer – vapaaksi kivusta ja stressistä (krooniset vaivat) 

Tasapainottavat elementit, joihin Personal Healer
kiinnittää työssään huomiota:

 

  • Ravitsemus, ruokailutavat
  • Luontoliikunta, hiljaisuus, kauneus, puhtaus, hyväntekeväisyys
  • Uni, nukkuminen, lepo, palautuminen, rentoutuminen, arjen rakenteet
  • Jooga (sis. kehonhuolto, hengitysharjoitukset, meditaatio), tietoisuustaitojen muu kehittäminen
  • Tunnetaidot, luova ilmaisu, itsensä toteuttaminen, inspiraatio (taide, kirjallisuus & kulttuuri)
  • Ihmiset ja eläimet opettajina, sosiaaliset taidot, sosiaalinen verkosto; ryhmäjäsenyys & läheiset
MIELENVAPAUTTA, ELINVOIMAA, LUOVUUTTA
Vieritä ylös