Hyvinvointipalveluita Kolin maisemissa

Järjestämme hyvinvoinnin tuokioita, kursseja ja retriittejä luonto- ja eläinavusteisesti Kolin sykähdyttävissä maisemissa ja tunnelmissa. Ota rohkeasti yhteys, kun suuntanasi on seuraavan kerran Koli!

Personal Healerin näkemys on, että jokainen ihminen voi parantaa omaa hyvinvointiaan ja elämänlaatuaan yksilöllisen itsehoidon keinoin. Tärkeää on vertaisten tuki. Tarjoamme tilaa ja aikaa kuulluksi ja nähdyksi tulemiseen, asioiden ja tilanteiden yhteiseen ihmettelyyn.

Personal Healer jakaa omia oivalluksiaan ja avunlähteitä, sekä kertoo kokemuksistaan matkan varrelta jotta sinun olisi helpompi rakentaa oman hyvinvointisi parempia perustuksia. Saat ideoita ja ohjausta voimaantumiseen, jonka tavoitteena voi olla esim. kehittyminen oman hyvän olon mestariksi. Kannustamme itsehoitoon, terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen kokonaisvaltaisella ja ennakkoluulottomalla otteella.

” Taisi Kolin hankikuntoilu tehdä hyvää ja syvä uni myös, sillä näemmä parina viime yönä ANT-arvot ovat olleet takakasti vihreällä ja jopa täyttä kymppiä parina yönä.

Sykevälivaihtelut 56 / 57 parina yönä ja keskisyke myös 61 bpm, mikä on mulle erittäin, erittäin harvinaista. Voisi siis ajatella, että metsäreissu teki ison terveysvaikutuksen.

Ehkä paljon pitää panna arvoa tietty sulle ja koirille myös. Ympäristö on terapeuttinen.
Verenpainekin 109 / 79. Eilen jopa valvesykkeet olivat alle 60 iltaa kohti. Toki lauantain kuntoilun jälkeen kuormitus näkyi yöunissa vielä parina yönä. Kiinnostavaa! ”

– keski-ikäinen IT-konsultti pk-seudulta

Minusta ja koirista saat halutessasi seuraa metsäkävelylle Kolilla. Toimimme oppaanasi ja keskustelukumppaninasi. Voimme ihmetellä ympäröivää luontoa tai tuumia sinulle tärkeitä ajankohtaisia teemoja. Sinä voit valita keskusteluaiheen, joka voi liittyä Koliin, koiriin tai vaikkapa elämänfilosofiaan. Mikäli kaipaat enemmän hiljaisuutta kuin puhetta, voimme myös kohdata sanattomasti – syventyen hetkeen ja sen suomiin mahdollisuuksiin.

Tehdään yhdessä mukava kohtaaminen ja elämys, jota voi muistella lämmöllä myös jälkikäteen. Ota yhteys niin suunnitellaan ja sovitaan retken laatu, pituus ym. tarkemmin.

Naisten piiri on matalan kynnyksen kohtaamispaikka naisille. Piirissä avataan sydäntä, jaetaan ajatuksia ja palaudutaan yhdessä. Kokoonnumme sovituin määräajoin ihmettelemään elämänmenoa kunnioittavassa vertaishengessä. Etsimme yhdessä tasapainoa arkeen ja elämään ilman rooleja, suorituspaineita, tuomitsemista, muotovaatimuksia ja kontrollia. Tulemme nähdyksi ja kuulluksi tasavertaisina ja annamme tilaa hetkessä syntyvälle ainutlaatuiselle ja yllättävälle kauneudelle ja ilolle.

Naisten piirit on suunnattu kolilaisille ja matkailijoille, toteutustapa on sekä kurssi- että kertaluontoinen.

Osallistujamäärä: 3-8 hlöä

Kesto: 2-3 h/kerta, kurssimuotoisena 1 kerta/kk

Ajankohta: ympäri vuoden

Paikka: Kolin seutu

Huomioitavaa: Tapahtumiin voit osallistua yksin. Kokoamme ryhmän ilmoittautuneiden mukaan. Tilauksesta pienryhmille, max. 8 hlöä.

 

Tarjoan mentorointia eli yksilöllistä ohjausta oman kokemuksellisen oppimispolkuni perusteella itsehoitoon ja -tuntemukseen. Tarkoitus on antaa ideoita, kertoa kokemuksia, tukea, inspiroida ja kannustaa vertaishengessä kohti henkilökohtaisia tavoitteita ja parempaa elämänlaatua.

Lisäksi minulla on kokemusta asiakasnäkökulmasta seuraavista hyvinvointipalveluista: ravintotekijämittaukset (asyra), homeopatia, kiinalainen lääketiede, akupunktio, shiatsu, reiki, vyöhyketerapia, hermoratahieronta, kalevalainen jäsenkorjaus, Rosen-terapia ja kraniosakraaliterapia. Lisäksi minulla on kokemusta asiakasnäkökulmasta seuraavista hyvinvointipalveluista:  ravintotekijämittaukset (asyra), homeopatia, kiinalainen lääketiede, akupunktio, shiatsu, reiki, vyöhyketerapia, hermoratahieronta, Rosen-terapia ja kraniosakraaliterapia. Itsetuntemustyöhön käytän mm. erilaisia luonto- ja eläinavusteisia sekä luovia menetelmiä, tietoisuustaitoharjoitteita, astrologiaa sekä tarot työskentelyä.

Mentorointi perustuu yhteisesti laadittuun yhteistyösuunnitelmaan, joka laaditaan alkukartoituksen yhteydessä. Tarkoitus on lisätä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä asioita harkitussa järjestyksessä, yksilöllisen elämäntilanteen puitteissa. Ensimmäinen tapaaminen on aina kasvotusten ja siihen menee minimissään 2 tuntia. Sen jälkeen yhteydenpitoa jatketaan henkilökohtaisilla tapaamisilla, puhelimitse tai sähköisten kokouspalveluiden (esim. zoom, meet, teams) välityksellä. Mentoroinnin alkukartoitushinta on 100€. Tämän jälkeen tuntihinta on 60€. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Huom! Mentorointi voidaan toteuttaa myös koira-avusteisesti: ”Tule koiran vastaanotolle :)”

Erilaisilta hyvinvointikursseilta voit ammentaa virkistystä, tukea ja inspiraatiota hyvinvointisi parantamiseen. Osa kursseistamme on suunnattu koirakoille, eli koiranomistajille koirineen. Kaikissa tapahtumissamme huomioidaan kiireettömyys, vertaistuki ja tarve omaan tilaan ja aikaan. Luontoelämykset, vuodenaikaan sopiva ulkoliikunta, jooga, ayurvedinen kasvisruoka ja erilaiset luovat menetelmät sisältyvät useimpiin Kolin tapahtumiin.

Osallistujamäärä: 3-12 hlöä

Kesto: 1-4 vuorokautta

Paikka: Pääasiassa Kolilla ja sopimuksen mukaan muualla

Ryhmä tarjoaa vertaistukea ja kokemuskoulutusta ihmisille, jotka haluavat parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Ryhmän teemoja ovat esim. ruokavalio, kehonhuolto ja tietoisuustaidot.

Personal Healer – vapaaksi kivusta ja stressistä (krooniset vaivat) 

Tasapainottavat elementit, joihin Personal Healer
kiinnittää työssään huomiota:

 

  • Ravitsemus, ruokailutavat
  • Luontoliikunta, hiljaisuus, kauneus, puhtaus, hyväntekeväisyys
  • Uni, nukkuminen, lepo, palautuminen, rentoutuminen, arjen rakenteet
  • Jooga (sis. kehonhuolto, hengitysharjoitukset, meditaatio), tietoisuustaitojen muu kehittäminen
  • Tunnetaidot, luova ilmaisu, itsensä toteuttaminen, inspiraatio (taide, kirjallisuus & kulttuuri)
  • Ihmiset ja eläimet opettajina, sosiaaliset taidot, sosiaalinen verkosto; ryhmäjäsenyys & läheiset
MIELENVAPAUTTA, ELINVOIMAA, LUOVUUTTA
Scroll to Top