Kolin Silta - hengähdystaukoja arkeen, uutta näkemystä, vertaistukea

Kolin Silta tuottaa hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen teemalomia yhteistyökumppaneiden kanssa Kolilla. Retriiteiltä ja lyhytkursseilta voi hakea inspiraatiota hyvinvoinnin parantamiseen paremman itsetuntemuksen ja itsehoidon keinoin, tukea sisäiseen muutosprosessiin, helpotusta stressaavaan elämänvaiheeseen. Palvelut on suunnattu kaikille jotka kaipaavat parempaa tasapainoa – itseymmärrystä, rauhaa ja elinvoimaa, terveyttä ja elämäniloa. Myös syvällisempää yhteyttä itseen, toisiin ja elämään. Toteutustapa on sopivassa suhteessa uusia työkaluja, itsetutkiskelua ja vertaistukea. 

Koiraystävät ja luontoelämykset, liikunta, herkullinen kasvisruoka, tunne- ja tietoisuusharjoitteet sekä luovat menetelmät sisältyvät useisiin tapahtumiimme. 

Kolin Silta tukee elämän muutoskohdissa

Elämä on muutosta. Me kuljemme rinnallasi myllerryksessä ja jumikohdissa. Tai kun haluat ottaa etäisyyttä arkeen. Tarjoamme sopivasti tekemistä ja olemista. Tilaa ja aikaa kuulluksi ja nähdyksi tulemiseen. Läheisyyttä ja yksinoloa. Hiljaisuutta ja rauhaa. Kokemusten ja ajatusten jakamista luottamuksellisesti.

Nykyihminen on usein vanhojen traumojensa vanki ja elää pysyvässä fysiologisessa taistele-pakene -tilassa, joka ei luonnollisella tavalla enää pääse laukeamaan. Tähän vaikuttavat kehoon pesiytyneiden sisäisten tekijöiden lisäksi lukemattomat ulkoiset tekijät, aistiärsykkeiden liiallisuus ja valitsemisen vaikeus. Rentoutuminen ja mahdollisesti nukkuminenkin on vaikeaa. Omasta sisäisestä potentiaalista on käytössä vain pieni osa.

Kolin Silta pyrkii auttamaan tarjoamalla työkaluja tunne- ja tietoisuustaitoihin, sekä turvallisia, aitoja kohtaamisia, jotka mahdollistavat kyvyn tehdä hyvinvointia ja parempaa elämänlaatua edistäviä valintoja. Uudet näköalat ja tietoisuustaidot johtavat askeleisiin kohti parempia tunne- ja mielentiloja sekä itsesäätelyä. Tervettä omaa voimaa, mielenvapautta ja aktiivista toimijuutta. Tällöin emme jätä olotilaamme ja onnellisuuttamme sattuman ja ympäristön varaan, joka on todennäköinen tie vaikeuksiin. Sen sijaan vapautamme itsemme asteittain kohti merkityksellistä omannäköistä elämää, joka kumpuaa sisäisestä motivaatiosta käsin. Terveen itseluottamuksen, tasapainon ja hyvinvoinnin turvin voimme palvella myös kanssaihmisiä ja ympäristöä aidosti ja luovasti sekä tuoda valoa kohtaamisiin.

Scroll to Top